Navigatie overslaan
Bert sleutelen1

Hogere machinebeschikbaarheid Tegen lagere kosten

Met onze directe aanpak, nuchtere kijk op techniek en lokale aanwezigheid borgen we de inzetbaarheid van machines en beperken we de onderhoudskosten.

Graag adviseren we bij de juiste mix tussen preventief en correctief ingrijpen. Wij zijn allround, helpen graag en staan altijd klaar.

Storingsdienst binnen 2 uur

Na het doorgeven van een storing zijn we meestal binnen 2 uur op locatie. De meeste storingen kunnen we direct verhelpen, door onze allround kennis en compleet uitgeruste servicebussen. We weten als geen ander welke impact storingen hebben op de planning, deadline en kosten.

  • Binnen 2 uur aanwezig
  • 95% direct opgelost
  • 24/7 service
  • Allround monteurs (E & WTB)

Machine(park)verhuizingen zonder stress

Het verhuizen van een productielijn of machine(park) brengt vaak veel vragen met zich mee. Hoe benutten we de tijd het meest optimaal, zonder de productie te lang stil te laten liggen? Welke partners moeten we inschakelen voor het demonteren en monteren, wie gaat het transporteren en wie kan het installeren? Hoe zit het met de verzekering tijdens transport?

We nemen graag de regie voor een zorgeloze verhuizing, vanaf het stil zetten van de productielijn tot en met het draaiend opleveren op de nieuwe locatie.