Navigatie overslaan
Dcs 5125 27248427985 o

We bieden onze klanten een zorgeloze productie

Al meer dan 30 jaar staan we bekend om onze snelle en betrouwbare service in de noordelijke provincies.
We zijn supertrots op het vertrouwen in onze mensen en onze manier van werken.

Klanten aan het woord

Peter Hup
And last but not least: buiten alle skills, flexibele, creatieve houding en inzet is het een geweldig team met geweldige fijne “doe maar normaal “ mannen. Ik word daar blij van!

In onze branche is voorspelbaarheid en bedrijfzekerheid key, belangrijk is dan een partner die in het periodiek onderhoud kan voorzien als ook snel reageert, creatief is, en snel schakelt bij onverwachte machine storingen. Een partner die, in tegenstelling tot veel andere grotere machineleveranciers, de telefoon wel oppakt buiten reguliere tijd. “ Heel prettig zaken doen als je hoort: wij gaan het gelijk oplossen, je hoort van mij, het komt goed! “ Zalsman BV heeft al jarenlang een heel goede relatie met GRATEQ, een heel goede match met onze eigen cultuur, een cultuur van no-nonsens, creatief zijn en doen! Samen al veel projecten opgepakt, onder andere volledige verhuizingen naar een andere locatie samen ingeregeld met daarbij de installatie van veel productiemiddelen. Heel fijn een partij als GRATEQ naast je te hebben in zo’n periode. Zalsman heeft een groot en breed productieapparaat staan. Grafische machines als drukpersen, vouwmachines, bindstraten en snijstraten en veel meer. Niet overal staan er echter twee van, bij storingen kom je er dan achter dat 1 machine bij storing even geen is. Bij een dringende calamiteit weet je dat de mannen van GRATEQ er alles aan doen hier zo snel mogelijk te zijn om de productie weer in de lucht te krijgen. Bereikbaarheid, flexibiliteit is top, de reactie en aanrijtijden zijn dat ook. And last but not least: buiten alle skills, flexibele, creatieve houding en inzet is het een geweldig team met geweldige fijne “doe maar normaal “ mannen. Ik word daar blij van!

Wouter Haan
Onze machines moeten 24/7 produceren, een verstoring in de workflow is funest. Met hun no-nonsens aanpak zorgen ze dat wij altijd blijven draaien

GRATEQ is voor ons van onschatbare waarde. Simian (met sites als reclameland.nl en flyerzone.nl) is een productiebedrijf. We draaien 24 uren non stop. Dus onze machines moeten altijd up-and-running zijn. Een verstoring in de flow is funest. En hier komen de mannen van GRATEQ om de hoek. Zij zorgen er voor dat onze machines blijven draaien, zowel bij een storing als preventief. Dat scheelt mij een boel kopzorgen. Dankzij de no-nonsens aanpak weet ik dat ik op ze aankan en dat ik het nergens beter kan laten doen. Kortom, een leverancier waar ik blij van word. Thanks mannen!

Hans Dagelet
Altijd bereikbaar en met de focus op de belangen van de klant. De welhaast collegiale wijze waarop we met ze samenwerken, mag uniek genoemd worden. Wat een fijne club!

De basis voor samenwerking is vertrouwen. GRATEQ laat al jaren zien, de juiste partner te zijn voor storingsanalyse, reparatie en onderhoud aan ons machinepark . Onze jarenlange uitstekende samenwerking met GRATEQ hebben we, begin 2022, verder geïntensiveerd, middels het opzetten van een zogenaamd Productie Waarborg Plan. GRATEQ is voor ons bedrijf de technische partner waar we inmiddels al het onderhoud voor onze productiemiddelen hebben ondergebracht. Een dergelijke beslissing neem je weloverwogen, omdat continuïteit van het proces en de leverbetrouwbaarheid voor ons van levensbelang zijn. De intensievere samenwerking heeft tevens geleid tot een in-company aansturing van de TD. GRATEQ beschikt inmiddels over een eigen werkplaats, onderdelenmagazijn en gereedschap bij ons in huis. Het integraal onderhoudsplan en de red tag module vormen de basis voor de TD planning. Goede bereikbaarheid, korte responsetijden, breed vakmanschap en (on-) gevraagde adviezen: GRATEQ begrijpt waar het om draait en ontzorgt. Dat GRATEQ tevens goede contacten heeft met alle machineleveranciers en daarmee know-how en onderdeelleveringen heeft gewaarborgd, maakt hun dienstverlening compleet.

Ons werkgebied

Om bij storingen snel aanwezig te kunnen zijn en de reistijd en -kosten enigszins binnen de perken te houden verlenen we onze service alleen in de 4 noordelijke provincies.

  • Groningen
  • Drenthe
  • Friesland
  • Overijssel

Ondersteuning Technische Dienst

  • Door onze kennis, ervaring en korte responstijden worden we door TD's geregeld ingezet
  • Uitvoering onderhoud of projecten wanneer de TD hier niet aan toekomt.
  • ’s Avonds en overdag storingsdienst in afstemming met de technische dienst.
  • Ondersteuning bij ziekte, vakantie en onderbezetting.
  • Elektronicareparaties, parameters of programma’s in- of uitlezen.