Navigatie overslaan
Bert en Gerrit

Technische service met een groot hart

We houden van helpen en van techniek, dat zit in ons bloed. Met liefde voor techniek, van hightech machines tot de “oude beestjes” en alles wat daar bijhoort en er omheen staat.
We doen er graag alles aan om onze klanten te ontzorgen en optimaal te laten produceren.

Allround vakmanschap is de sleutel

De beste technische oplossing of analyse begint bij de kennis en het inzicht van monteurs. Wij hebben veel ervaring met grafische, kartonnage, verpakkings- en diverse industriële machines en kennis van mechanica, besturingstechniek, elektronica, hydrauliek en pneumatiek.

Om problemen structureel, snel en goed op te lossen is analyse en logica van groot belang. Wij noemen dat gewoon "boerenverstand"

Hoezo lang wachten op monteurs? Bespaar tijd en geld

Onze monteurs staan bij storingen binnen 2 uur voor de deur

  • 24/7 storingsdienst
  • Mechatronicamonteurs
  • Storingen kunnen we bijna altijd direct oplossen
  • Electronica-reparaties
  • Royaal uitgeruste servicebussen

Service voor Noord-Nederland

We werken in de regio Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel; omdat we in een vaste "kleine” regio werken kunnen we efficiënter werken.

Zo zit(ten) de meeste tijd en kosten niet in de reis en haal je meer rendement uit je onderhoudsbudget.

In de planning hebben we altijd een monteur stand-by voor storingen, omdat hij ook in deze regio aan het werk is, kan hij meestal binnen 2 uur voor de deur staan.

  • Groningen
  • Drenthe
  • Friesland
  • Overijssel

Eén aanspreekpunt

Omdat we merkonafhankelijk zijn kunnen we onze partners en relaties ontzorgen op hun complete machinepark en/of leveringsprogramma.

We werken met een groot netwerk van partners die gespecialiseerd zijn in diverse diensten: zoals de grafische handelshuizen, transportbedrijven, keuringsinstanties, koeltechnische leveranciers, etc. Daarnaast leveren we originele fabrieksdelen maar ook kwalitatieve alternatieven hiervoor, waardoor er soms flinke besparingen in tijd en geld te behalen zijn.

Zo hebben onze klanten altijd één aanspreekpunt en dragen wij de zorg voor de juiste uitvoering en inzet.

Slimme organisatie

Efficiënt en zeer adequaat handelen in alle situaties is mogelijk omdat bij ons iedereen doet waar hij goed in is, we hebben een sterk en zeer zelfstandig team. Doordat alle collega's de ruimte hebben om de verantwoordelijkheid te nemen en vorm te geven aan hun eigen werk is iedereen eigenlijk een zelfstandige die met elkaar een gezamenlijk doel dienen. We richten ons samen op de maximale continuïteit en output van de machineparken van onze relaties.